
توکیو - نیسان اعلام کرد که روز شنبه آن را به بسته شدن دو خودرو گیاهان در اسپانیا و اندونزی به عنوان آن غرق قرمز برای اولین بار در 11 سال به عنوان بیماری همه گیر کوروناویروس ارسال تقاضای جهانی انداخت و متوقف تولید.
نیسان ارشد اجرایی ماکوتو اوچیدا به خبرنگاران گفت: تولید در اروپا خواهد بود محور در انگلیسی گیاه در ساندرلند و تولید در اندونزی حرکت می کند به تایلند به عنوان خودروساز ژاپنی کاهش جهانی تولید 20 درصد.
Nissan Motor Co. به گزارش روز شنبه یک 671.2 میلیارد ین (6.2 میلیارد دلار) زیان برای سال مالی منتهی به مارس در اول آن سالانه از دست دادن و پس گرفتن ناودان پس از بحران مالی در سال منتهی به مارس 2009.
یوکوهاما-بر اساس نیسان ثبت کرده بود 319.1 میلیارد ین سود قبلی سال مالی از طریق مارس 2019.
نیسان گفت: آن جهانی تولید خودرو کاهش یافته و 62 درصد در ماه آوریل به 150,388 وسایل نقلیه از یک سال پیش. جهانی فروش خودرو تضعیف نزدیک به 42 درصد در ماه گذشته.
tinyurlis.gdclck.ruulvis.netcutt.lyshrtco.de
مقالات مشابه
- 2 آتش نشان کشته شده در پورتارویل کتابخانه آتش به یاد فداکاری آماده لبخند
- محکوم فلوریدا قاتل پشت در مینه سوتا در اتهام قتل
- گزارش مرگبار COVID-19 شیوع در هولیوک سربازان خانگی': 'روده غم انگیز'
- بولیوی تاخیر انتخابات ریاست جمهوری با توجه به همه گیر
- در ایالت آریزونا در حدود 1 در 4 Coronavirus آزمون در حال حاضر می آید و مثبت
- کاندوم انگشتی و زبانی چیست؟
- سخنگوی پوتین در بیمارستان بستری است با COVID-19 به عنوان Coronavirus موارد سنبله در روسیه
- خشکی ناگهانی بادها عوامل مرگبار در چین آتش سوزی جنگل
- کربن فعالکربن سازی
- بمبئی تاریخی ماه مبارک رمضان مواد غذایی بازار بسته برای اولین بار — با توجه به کروناویروس