آموزش ترشی سیر سیاه 2022-06-15

ترشی سیر ۵ روش طلایی و متفاوت برای تهیه سیر ترشی

برای تهیه سیر ترشی خانگی در ابتدای کار به سراغ روش درست کردن سیر ترشی ۷ ساله می رویم، برای این منظور ریشه و پوست سیرهای بوته ای را به صورتی که حبه ها از هم تفکیک نشوند جدا کرده، سپس می شوییم تا کاملا تمیز شوند. سیر ترشی یکی از انواع ترشی های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که معمولا به دو صورت فوری و هفت ساله تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیر ترشی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید. آن وقت یک قابلمه (که شیشه سیر در آن قرار بگیرد) را پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زود به جوش بیاید.

سرکه را باید در حدی اضافه کنیم که کاملا روی مواد با سرکه پوشیده شود. حالا درب شیشه را محکم می بندیم و در قابلمه ای که شیشه سیرترشی در داخل آن راحت قرار بگیرد آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. به همین دلیل چندین دستور طرز تهیه سیر ترشی خانگی را برای شما از منابع معتبر جمع آوری کرده ایم. سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکالی ندارد و به مرور زمان این موضوع حل می شود. شما باید در سیر ترشی سرکه طبیعی سیب و یا هر سرکه دیگر به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک استفاده کنید زیرا سرکه بالزامیک هم گران قیمت است و هم طعم شیرینی نامناسبی به ترشی سیر می دهد. سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود.

گفتنی است که سس سویا هم مانند همان نبات یا شیرۀ خرما نقش سرعت بخشی به روند تهیۀ ترشی سیر را دارد. معمولا برای تهیه ترشی ها از ادویه های معطر و سبزیجات معطر استفاده می گردد. با اضافه کردن نمک و سرکه به مواد غذایی باکتری های مفید آن ماده غذایی یا مواد غذایی زنده می مانند. جالب است بدانید که ماندگاری آنها نیز افزایش پیدا می کند. تجسم کنید که در کل دنیا این همه اقوام و ملیت های مختلف هر کدام ترشی های مختص به خود را دارند.

در ادامه سیرها را به همراه شیره انگور درون یک قابلمه بزرگ و جادار می ریزیم. طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله واقعی با آموزش زیر تفاوتی نمی‌کند. اما برای تهیه سیر ترشی هفت ساله واقعی، باید به همین مدت صبر کرد تا سرکه در مدت 7 سال آرام آرام به خرد سیرها برود طعم شیرین و بی‌نظیر تولید کند. شما می‌توانید سیرها را به‌صورت کامل یا حبه، حبه شده برای تهیه سیر ترشی فوری آماده کنید. یکی از طعم‌های جالب ترشی سیر حاصل آماده‌سازی آن با رب انار است. اگر به دنبال تجربه طعمی ملس و نرم هستید، طرز تهیه سیر ترشی با رب انار را دنبال کنید.

اما با کمک یک تکه نبات، شیرۀ خرما یا شیرۀ انگور می توانید این مدت زمان را کوتاه تر کنید. علاوه بر این برای ترش شدن این ترشی از سرکۀ بالزامیک استفاده می کنند. اما در نبود این سرکه می توانید از سرکۀ قرمز، رب انار و سس سویا استفاده کنید.

سپس سیرهای خشک شده را داخل شیشه ترشی کم کم می ریزیم و لابه لای سیرها فلفل و ترخون ها را قرار می دهیم. نکته سوم که از دو مورد بالا مهم‌ تر است، استفاده از سس سویا است. توجه داشته باشید که برای تهیه ترشیسیر ، سیرها و ظرف انتخابی شما باید کاملاً خشک باشند.

طعم و ارزش غذایی این خوراکی لذیذ سبب شد تا ما این قسمت از مجله سلامتی لیمومی را به ۵ طرز تهیه محبوب و معروف ترشی سیر و فوت و فن‌های آن اختصاص دهیم. بعد سیرها را به طور منظم داخل شیشه بچینید، یک قاشق چایخوری نمک به آن بیفزائید و روی آن سركه بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. بعد از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می رود و سر آن ها خالی می شود.

گیلانی ها معمولا این غذا را با ماهی شور و برنج کته و سیر ترشی و زیتون و سبزی خوردن میل می کنند. در کاسه ای جداگانه آب نارنج و آرد برنج را مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود. ترشی سیر حاوی مقدار زیادی ویتامین‌های گروه B، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلسیم، فسفر و اسیدفولیک است.

شما این فرصت را دارید که با کمک یکی از ۵ نمونه از طرز تهیه ترشی سیر بسته به ذائقه و سلیقه سیر ترشی خانگی بسازید و از آن به جهت تقویت سیستم ایمنی و بهبود هضم غذا کمک بگیرید. برای شروع مطابق طرز تهیه ترشی سیر ساده، سیرها را شسته و خشک کنید تا برای ساخت ترشی سیر با رب انار آماده شود. تا سیرها کاملاً خشک می‌شوند باید به سراغ تهیه سس ترشی رفت. فلفل سبز و ترخون را نیز لابه لای سیرها به شیشه اضافه کنید و درب شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و ۳ روز بعد سیرترشی آماده مصرف است نوش جان. برای درست کردن سیر ترشی فوری ابتدا به روش سیر ترشی ۷ ساله، پوست و ریشه سیرها را جدا می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خشک شوند.

بهتر است که از آب ولرم برای خیساندن سیر استفاده کنید. درپوش ظرف را محکم بسته و در محیطی خنک قرار دهید تا ترشی سیر شما پس از ۳۰ روز آماده مصرف شود. یکی از معروف‌ترین ترشی‌های ایرانی که در میان مردن جهان از شهرت بسیار بالایی برخوردار است ترشی سیر یا سیر ترشی است که دستورهای تهیه متعددی دارد. هر منطقه بسته به مواد اولیه در دسترس و ذائقه این ترشی خوشمزه را فراهم می‌کنند. سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد.

در این مطلب طرز تهیه 2 نوع سیر ترشی را به شما آموزش می دهیم. سیر ترشی اولی پس از 6 ماه قابل خوردن است هرچه بیشتر بماند بیشتر می رسد و بهتر است و سیر ترشی دومی بعد از 40 روز قابل خوردن است. امیدواریم از آموزش این ترشی سیر راضی بوده و بتوانید یک ترشی سیر بینظیر تهیه نمایید. به شما پیشنهاد می دهیم طرز تهیه انواع غذا با کرفس را مطالعه کنید. در ادامه ظرف را کمی تکان می دهیم تا مواد با هم آمیخته شوند، سپس شیر ترشی را در یک جای گرم و تاریک قرار می دهیم.

سس سویا این امکان را فراهم خواهد کرد که فرآیند تخمیر در ترشی تسریع گردد و ره ۷ ساله در ۴۰ روز میسر شود. سس سویا این امکان را فراهم خواهد کرد که فرآیند تخمیر در ترشی تسریع گردد و ره 7 ساله در 400 روز میسر شود. علاوه بر این سیر ترشی به مرور زمان به رنگ قهوه‌ای تیره در می‌آید.

سیرها رو به همراه سرکه در قابلمه ای ریخته و روی گاز قرار می دهیم و به مدت 15 دقیقه اجازه می دهیم بجوشند و سیر ها کمی نرم بشن. سیرها را چند ساعت در آب خیس کنید تا پوست آن راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند. به همین دلیل زمانی که این دو مواد با یکدیگر مخلوط می شوند،، طبعی متعادل را ایجاد می کنند. سپس سیرها را دانهدانه کنید و روی پارچه خشک بچینید و بعد از دو ساعت در ظرف مخصوص ترشی بریزید. در این مطلب از آشپزی تاپ ناز نحوه درست کردن سیر ترشی را به شما آموزش می دهیم.در ابتدا باید نکاتی در مورد سیر ترشی اصل و سیر ترشی تقلبی را به شما می گوییم که متاسفانه در کشور سیر ترشی های تقلبی زیاد تولید می شوند. حالا به اندازه ای که روی سیرها را بگیرد به قابلمه سرکه می افزاییم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

در ادامه اجازه می دهیم سیرها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون سرکه بجوشند تا به آنها شوک وارد شود. وقتی سیرها کمی حرارت دیده و نرم شدند وقت آن است که سس سویا را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش‌کنید. سیر استفاده شده برای فرایند تخمیر سیر همدان است که به دلیل آب و هوای گرم و خشک و ترکیبات خاک ، مواد معدنی بیشتری دارد و در دنیا معروف می باشد. این انتخاب برای تخمیر ، سبب افزایش کیفیت و طعم مطلوب تر محصول می شود.

زیرا در غیر اینصورت سیر ترشی شما خراب می شود و کپک میزند. زمانی که سیر ها کاملاً خشک شدند، آن ها را داخل شیشه مورد نظر خود بریزید. سپس روی آن نمک ریخته و سرکه را کم کم به شیشه اضافه کنید تا کاملا روی مواد را بگیرد. سیر ترشی پس از گذشت سال های پوستش براحتی جدا می شود و نرم می شود و طعم آن شیرین است.

پس از جوشاندن بگذارید تا سیر و سرکه بخوبی و به آرامی خنک شود. پس از آن سیرترشی را به همراه سرکه آن درون شیشه بریزید و در آن را به خوبی ببندید. سیر ترشی یکی از انواع ترشی های بسیار محبوب و پرمصرف در میان ایرانیان است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد.

شعله را خاموش کرده و 1 روز در قابلمه می زاریم بمونه و بعد از 1 روز در بشکه یا حالا ظرف در دار می زاریم. سیرها را چند ساعت در آب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند. شاید تاکنون با روش های مختلفی با عنوان طرز تهیۀ ترشی سیر رو به رو شده باشید. اما جالب است بدانید که تهیۀ سریع ترشی سیر هم امکان پذیر است. بهتر است برای تهیه سیر ترشی از سیر کامل استفاده کنید. سیرها را چند ساعت در آب خیس می کنیم تا پوست انها راحت کنده شود ، سپس سیر ها رو حبه حبه کرده و پوست آن ها رامی کنیم و بعد خوب می شوییم روی پارچه ای پهن می کنیم تا خشک شوند.

سیر ترشی یکی از ترشی هایی است که میان ایرانیان محبوبیت زیادی دارد. این در حالی است که علاوه بر خواص، طعم سیر ترشی خانگی بهتر از محصولات کارخانه ای است. به همین دلیل در این مقالۀ اسنپ فود طرز تهیۀ سیر ترشی را به شما توضیح می دهیم. بعد از خنک شدن آب شیشه ترشی را آرام از داخل قابلمه آب بیرون می آوریم و در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید قرار می دهیم تا ترشی آماده شود. نکته مهم در مورد سیر ترشی این است که این ترشی هر چقدر بیشتر بماند بهتر می شود.

اگر به طعم‌های تند علاقه ندارید فلفل را از فهرست مواد اولیه حذف کنید؛ اما برای خوش عطروطعم شدن ترشی سیر پیشنهاد می‌کنیم که از گلپر استفاده کنید. دقت کنید که هرچه زمان بیشتر بگذرد، ترشی شما خوش طعم تر خواهد شد. اگر دوست دارید که سیر ترشی شما سریع تر آماده شود، می توانید از موادی همچون سس سویا، نبات یا رب انار استفاده کنید. لذا، با استفاده از سرکه خرما طعم شیرینی را به ترشی منتقل خواهیم کرد. تهیه ترشی سیر یکی از بهترین روش‌های نگهداری سیر برای یک مدت طولانی است که روش‌های تهیه آن متنوع است.

سیر سیاه دکتر بیز

برای تهیه ترشی فوری همانند روش بالا ابتدا سیر ها رو در ظرفی خیس کرده و پوست اونها رو با احتیاط جدا می کنیم به طوری که حبه های سیر مشخص باشند و از هم جدا نباشد. البته می توانید سیر ترشی را زودتر نیز مصرف کنید که در این روش باید سرکه را بجوشانید و سیرها را به سرکه در حال جوش اضافه کنید تا بپزند و به خوبی نرم شود و بعد اجازه بدهید تا سیرها در دمای محیط خنک شوند. در این مرحله شیشه ترشی را نیز می شوییم و کنار می گذاریم تا کاملا خشک شود و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد.

حتما از بخش طرز تهیه انواع ترشی و شور استفاده کرده و آموزش انواع ترشی ها و شور ها را بیامورید. ترشی انبه نیز یکی از ترشی های رایج و پر طرفدار است که از خوردن آن لذت خواهید برد. درب شیشه رو خوب بسته و ترشی سیر را داخل جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

پس از اتمام پوست‌گیری، سیرها را آبکشی کرده و روی پارچه‌ای آبگیر پهن کنید تا کاملاً خشک شود. حالا باید حبه‌های سیر را در ظرفی مخصوص ریخت و ترکیبی از شکر، نمک، فلفل، گلپر و برگ‌بو را به آن‌ها اضافه کرد. برای شروع باید پوست رویی، ریشه و ساقه سیرها را بکنید. سیرها را حبه، حبه کرده و داخل ظرفی پر از آب خیس دهید.

حالا نمک را روی سیر ها ریخته و تا جایی که روی سیر ها پوشیده شوند سرکه پر می کنیم و درب شیشه را خوب کیپ می کنیم. بوته های سیر، در فصل بهار تازه هست و برای تهیه این ترشی مناسب می باشد . چند لایه از پوست روی آنها جدا كنید تا حبه ها معلوم شوند ولی بوته ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت ديگر، بوته های سیر تنها باید یک لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود. ظرف رو خیلی تا لبه پر نمی کنیم چون ممکن هست سرکه بعد چند روز بالا بیاد و سرریز بشه ،درب ظرف رو می بندیم و در جای تاریک و خنک قرار می دیم.

در کنار این کار هرسال سیر ترشی جدید درست کنید و کنار بگذارید. با این کار این همه مدت را چشم انتظار نبوده اید، و پس از گذشت هفت سال هرسال سیر ترشی 7 ساله دارید. سیر ترشی کهنه یا سیر ترشی هفت ساله طرفداران بیشتری دارد.

تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون، کاهش کلسترول، کمک به هضم غذا تنها برخی از خواص سیر ترشی شمالی است. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید که کمی با هم بجوشند تا سس ترشی از حالت رقیق خارج شود. سیرهای حبه شده را داخل ظرفی مناسب ریخته و تخم گشنیز و تخم شوید را به آن‌ها اضافه کنید. آب گوجه‌فرنگی را می‌توانید به کمک دستگاه مخلوط‌کن یا آبمیوه‌گیری تهیه کنید؛ اما دقت داشته باشید که این مایع باید فاقد دانه و پوست باشد. نصف سرکه را با رب انار، نمک و مخلوط گلپر و فلفل قرمز ترکیب کنید.

اجاق را با حرارت ملایم روشن کرده و اجازه دهید که سس ترشی سیر به جوش بیاید. حالا باید سیرها را به مدت ۴ تا ۸ دقیقه در سس مخصوص انداخت تا نرم شود. در واقع شما به‌نوعی طرز تهیه ترشی سیر پخته را دنبال خواهید کرد.

در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم تا از نفوذ هوا درون ترشی جلوگیری کنیم. با این نوع دستور، سیر ترشی پس از گذشت ۵ روز قابل استفاده است. آموزش‌ها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال به‌موقع بخشی از خدمات ارائه‌شده می‌باشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار می‌کنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش داده‌ایم. شما در سیر ترشی از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری می توانید استفاده کنید به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک چرا که بالزامیک هم از نظر اقتصادی گران می باشد و هم طعم شیرینی به سیر ترشی می دهد که جالب نیست. اهالی خونگرم گیلان ماهی را با ترشی تره که غذای سنتی و محلی آنهاست میل می کنند و در شب سال نو دور هم جمع می شوند و ماهی را با ترشی تره تناول می کنند.

چرا که سیر سیاه ممکن است با این داروها تداخل داشته باشد. اگر سیر ترشی تان را روبروی آفتاب قرار دهید به مروز پخته میشوند و سیر شما نرم و شیرین خواهد شد. با این آموزش شما می توانید بهترین “سیر ترشی” مهیا و میل نماید تا نهایت لذت را از این ترشی معرکه ببرید. اگر سرفه و گلودرد دارید تا زمان بهبودی از خوردن ترشی بپرهیزید زیرا با مصرف مواد اسیدی داخل ترشی ممکن است التهاب گلویتان بیشتر شود. پس از خشک شدن سیرها و شیشه، سیرها را درون شیشه بچینید و کمی شیشه را تکان کمی دهید تا سیرها به خوبی در کنار هم جا بگیرند. بهتر است فضای بین سیرها کمتر باشد تا سرکه کمتری مصرف شود.

طرز تهیه ترشی سیر بسیار ساده است و شما می توانید با حداقل مواد این ترشی را در منزل آماده کنید. نکته ای که باید به آن دقت داشته باشید این است که، جا افتادن ترشی سیر به زمان زیادی احتیاج دارد و هر چقدر سن سیر ترشی بالاتر برود، میزان خواص درمانی آن بیشتر می شود. معمولاً ترشی سیر را همراه با غذاهای دریایی یا شمالی مانند دم پختک، میرزا قاسمی، ماهی سرخ شده، میگو و … سرو می کنند. بعد آنها را داخل شیشه مرتب بچینید و سرکه را روی سیرها بریزید در حدی که روی سیر گرفته شود. درب شیشه را ببندید و حدود یک ماه در جای خشک و خنک و تاریک بگذارید تا سیر ترشی خانگی شما برسد.

استفاده بیش از حد از ترشی سیر، می‌ تواند باعث سردرد، تضعیف نیروی جنسی، ضعف بینایی و ایجاد جوش در داخل چشم شود، پس در مصرف آن زیاده روی نکنید. امروز با آموزش کامل و جامع ترشی سیر که یکی از بهترین ترشی هاست با شما عزیزان همراه هستیم. امید ما این است که با مطالعه و بکار گیری این دستور تهیه بتوانید ترشی سیر با کیفیت را به اصطلاح انداخته و از طعم خوش آن به همراه غذا لذت ببرید. حالا بوته‌های سیر را که خشک و تمیز است داخل یک قابلمه ریخته و مخلوط دو سرکه را روی آنها بریزید، سپس قابلمه را روی شعله حرارت بگذارید. سیرها را برای حدود 20 دقیقه با حرارت کم به طوری که له نشوند، بجوشانید.

در مرحله اول پوست خارجی بوته سیر را بکنید و حسابی شستشو بدهید. بعد بگذارید سیرها خوب خشک شوند و آب نداشته باشند سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه و رب انار، نبات و سس سویا بجوشانید البته دقت کنید که سیر نباید خیلی نرم شود. سپس صبر کنید تا سیرها خنک شوند و بعد آن را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی آن بریزید، سرکه باید روی سیرها را بپوشاند. سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار بدهید بعد از 40 روز می توانید از آن استفاده کنید.

زودتر از زمانی که می توانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است زودتر از آن این ترشی نرسیده و قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی این سیر 7 سال است که می توانید پس از 3 یا 4 سال آن را بخورید. برای تهیه سیر ترشی هفت ساله به 2 نوع سرکه یعنی سرکه بالزامیک و سرکه خرما نیاز خواهیم داشت.

ترشی سیر ۷ ساله به مرور زمان و در طی این مدت، خود به خود تخمیر شده و طعم شیرینی به خود می گیرد. ما در این دستور با استفاده از دوشاب یا شکر قهوه ای، طعم شیرین آن را ساختیم و با اضافه کردن سس سویا، باعث تخمیر آن شدیم. همچنین دقت داشته باشید که سرکه بالزامیک درون ترکیبش، دارای سس سویا هم هست؛ بنابراین همانگونه که گفتیم، اگر همه سرکه را از نوع بالزامیک انتخاب کردید، دیگر نیازی به سس سویا ندارید. سیر ترشی از پرطرفدار ترین ترشی ها در ایران می باشد که بسیار خوشمزه و دلچسب است. مشا می توانید این ترشی را کنار غذا هایتان سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.