آیا سیر سیاه سرطان زاست 2

سیر چه فواید و مضراتی دارد؟ معرفی ۱۵ مورد از خواص سیر برای بدن

از دیگر خواص سیر خام برای تخمدان می‌توان به افزایش میزان باروری ناشی از ویژگی آنتی اکسیدانی سیر اشاره کرد. فرآیند تخمیر که سیر سیاه را ایجاد می‌کند، هضم آن را آسان‌تر از سیر خام می‌کند. ترکیبات طبیعی سیر سیاه به رشد باکتری‌های مفید در روده کمک کرده و سلامت گوارش را تقویت می‌کند. یکی از خواص سیر افزایش متابولیسم و کالری سوزی بیشتر است که باعث لاغری شکم می‌شود. همچنین، سیر دارای خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی است که می‌تواند در مقابله با عفونت‌ها و بیماری‌های عفونی کمک کند.

سیر سیاه نوعی سیر کهنه شده است که از طریق فرآیند تخمیر تولید می شود که شامل قرار دادن پیازهای سیر تازه در معرض حرارت کنترل شده (حدود 60 تا 90 درجه سانتی گراد) و رطوبت (80 تا 90 درصد) برای چند هفته است. در طی این فرآیند، سیر تحت یک واکنش خاص قرار می گیرد که حبه های آن را به بافتی تیره، نرم و کمی چسبنده تبدیل می کند و در عین حال طعمی شیرین و تند شبیه ملاس یا سرکه بالزامیک به آن می دهد. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنش‌های شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسید‌های موجود در سیر است؛ بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است. هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا می‌شوند.

طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیر‌ها می‌سوزد و پوست آن‌ها نیز به رنگ قهوه‌ای در می‌آید. به خاطر تمام این تغییرات در طعم، بافت و رنگ، سیر سیاه گاهی تحت عنوان «سیر تخمیری سیاه» هم شناخته می‌شود، اما حقیقت این است که حبه‌های سیر در هیچ‌یک از مراحل این فرایند، تخمیر نمی‌شوند. ناگفته نماند که تولیدکنندگان بزرگ معمولا سیر سیاه را به مدت ۴ تا ۶ هفته درون کوره‌هایی مخصوص عمل می‌آورند و سپس اجازه می‌دهند برای چند هفته دیگر فرایند خشک‌سازی و جا افتادن را پشت سر بگذارند تا فاسد نشوند.

با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه می تواند به بدن در پردازش موثرتر چربی ها کمک کند. سیر سیاه همانند سیر خام تازه می‌تواند میزان قند خون را تنظیم کند و برای درمان گیاهی دیابت استفاده می‌شود. پایین آمدن قند خون بالا از بروز بیماری‌های جدی مانند دیابت، نارسایی کلیوی، و سایر بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

مصرف این ماده خوراکی روی کوچک کردن اندازه فیبروم رحمی هم تاثیر دارد. برای عفونت گوش چی خوبه؟ یکی از روش‌های ساده درمان خانگی عفونت گوش، استفاده از سیر است. کافی است یک حبه سیر تازه پوست گرفته را داخل یک تکه گاز استریل قرار داده و داخل گوش بگذارید. سیر داخل مجرای گوش به کمک حرارت می‌تواند عفونت داخل گوش را برطرف کند. به گزارش «تابناک»، این فراورده برای اولین بار توسط کره ای‌ها برای مصارف دارویی تولید شد و گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابه‌های انرژی زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده می‌شود.

مطالعات انجام‌شده‌ روی حیوانات نشان داده‌اند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را در خون کاهش می‌دهد. از آنجاکه سیر دارای خواص ضدالتهابی، ضدباکتری و ضدقارچی است، می‌تواند به پیشگیری و درمان عفونت‌های رحمی کمک کند. در ضمن به یاد داشته باشید که خوردن سیر به صورت ناشتا، می‌تواند برای گوارش بعضی‌ زنان اذیت‌کننده باشد پس به صورت متعادل آن را مصرف کنید. حکیم بزرگ ابن سینا هم در آثار خود به خواص غذایی و درمانی سیر اشاره کرده‌است.

سیر خام تازه به دلیل توانایی آن در کمک به بهبود سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه همچنین می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کند که به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. سیر سیاه از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروب‌ها محافظت می‌کند. چون بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که این ماده غذایی می‌تواند رسوب چربی را در کبد کاهش دهد.


سیر سیاه برای چی خوبه
سیر سیاه برای لاغری
سیر سیاه بیز
سیر سیاه برای مو
سیر سیاه برای کبد چرب خوبه
سیر سیاه برای ریش
سیر سیاه برای فشار خون
سیر سیاه برای کبد
سیر سیاه برای ریزش مو
سیر سیاه برای چی خوب است