کامبوج باارزش کمپت فلفل تقریبا محو شده توسط خمرهای سرخ باعث باز گشت

بزرگنمایی این تصویر

Nathalie Chaboche شرکت مالک لا کشت و زرع در کمپت بازرسی فلفل در انگور در مزرعه فلفل, یکی از بزرگترین در استان است. مایکل سالیوان/NPR پنهان کردن عنوان

تعویض عنوان

مایکل سالیوان/NPR

فلفل اعتقاد بر این است سرچشمه گرفته از جنوب هند. اما برخی از سرآشپزها از جمله در اواخر Anthony Bourdain و Michelin آشپز فرانسوی اولیویه Roellinger شده اند کشیده شده به فلفل تولید شده در کامبوج به طور خاص در استان کمپت. که در آن نزدیک به ایده آل ترکیبی از دریا و خاک و آب و هوا را تولید می کند بسیار معطر متنوع و گران قیمت — ادویه.

“آن را به یک طعم منحصر به فرد می گوید:” ناتالی Chaboche که لا کشت و زرع شروع کاشت در جنوب کمپت هفت سال پیش است و در حال حاضر یکی از استان بزرگترین فلفل, تولید, تولید 25 تن در سال گذشته و به کارگیری 150 نفر تمام وقت و دیگری 150 به عنوان روز کارگران در طول فصل برداشت.

Chaboche که از فرانسه, قوی, نظرات, وقتی که می آید به فلفل.

بزرگنمایی این تصویر

آرایه ای از رنگ های قرمز, سیاه و سفید, فلفل تولید شده در کمپت را لا کشت و زرع. مایکل سالیوان/NPR پنهان کردن عنوان

تعویض عنوان

مایکل سالیوان/NPR

“آن نباید بیش از حد تند, چرا که اگر آن را بیش از حد تند آن فقط خود را می سوزاند ، کمپت فلفل است نه بیش از حد تند. آن را ملایم-تند,” او می گوید.

“آن را مانند یک شراب,” او توضیح می دهد. “شما می توانید طعم و مزه آن مانند شراب و سپس شما می توانید طعم و مزه در دهان خود را برای یک زمان بسیار طولانی است.”

اهل کامبوج در حال رشد است Kamchay و Lampong انواع فلفل — نوع شناخته شده در حال حاضر به عنوان کمپت فلفل — برای قرن ها, اما آن را واقعا تبدیل به یک پول قابل توجهی محصول تا زمانی که استعمارگران فرانسوی شروع به ارسال آن را به عقب به صفحه اصلی به صورت فله در 1900s اولیه که تولید سالانه رسیده 8,000 تن Chaboche می گوید.

“در طول الحمایه فرانسه در ابتدای قرن 20 تمام فلفل در فرانسه استفاده می شود به طور کامل کمپت که در آن زمان” او می گوید. “آن نامیده می شد poivre Indochineاما این رشد در کمپت.”

Chaboche نمی دانم هر یک از این هنگامی که او آمد به کامبوج هشت سال پیش با بلژیک متولد, شوهر, مرد Porre, برای شروع آنچه که او خواستار یک “زندگی دوم” پس از هر دو سمت چپ سودآور تکنولوژی فرصت های شغلی در اروپا و ایالات متحده است.

آنها به این پشت گذاشته استان در خلیج تایلند به دنبال یک محل برای زندگی بی سر و صدا در نزدیکی آب. آنها تصمیم گرفتند در هوی و هوس به بازدید از یک مزرعه فلفل.

آنها بلافاصله قلاب. وجود دارد فقط یک مشکل است.

کارکنان لا کشت و زرع در کمپت مرتب کردن بر اساس زردچوبه است که در میان دیگر محصولات تولید شده وجود دارد. مایکل سالیوان/NPR پنهان کردن عنوان

تعویض عنوان

مایکل سالیوان/NPR

“آره ما می دانستند هیچ چیزی در مورد فلفل” Porre می پذیرد. “ما می دانستم که هیچ چیز در مورد کشاورزی در کل. ما همیشه در این نرم افزار کسب و کار است.”

آنها می دانستند که به اندازه کافی به یادگیری از بهترین و کامبوج کشاورزان که خانواده در حال رشد فلفل در منطقه برای نسل های.

“آنها به من آمد در سال 2013 نیاز فلفل انگور می گوید:” 36 ساله Hon مراسم که در مزرعه است که در حدود 25 مایل از لا کشت و زرع. “آنها نیاز 2,000 vines, بنابراین من آنها را برش را از مزرعه من و از برخی از همسایه ها در مزارع آورده و آنها را در اینجا.”

در حال حاضر بیش از 20 ، 000 فلفل انگور رشد در لا کشت و زرع را 99 هکتار از زمین های انگور بسته بندی مانند مارها حدود 12 فوت قطب های چوبی. مراسم انشعابات وقت خود را بین کار در اینجا و در مزرعه خود را.

او می گوید: خوب وجود دارد در فلفل — همراه با آزادی مالی در دسترس نیست به ترین روز-دستمزد بگیر.

“داشتن یک مزرعه فلفل خیلی بهتر از بودن یک کارگر ساختمانی,” او می گوید. “ما خود ما را از زمین ما می تواند به توقف و نگاهی به تعطیلات هیچ کس نمی تواند کنترل ما است. آنها کار نمی کنند آنها نمی پرداخت می شود. و سالانه ما می توانیم خیلی بیشتر از آنها می توانند.”

مراسم می گوید: او می تواند کسب عنوان آنجا که $13,000 یک سال از فلفل او رشد می کند — خوب پول در یک کشور که در آن سالانه تولید ناخالص داخلی سرانه کمتر از 2000$.

فلفل صنعت تقریبا درگذشت در طول نسل کشی حکومت خمرهای سرخ در اواخر 1970s. “من پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ من مجبور شدند برای مبارزه با خمرهای سرخ” مراسم می گوید. قاتل رژیم که حکومت از 1975-1979, “اجازه نمی دهد مردم را به گیاه از آنجا که آنها نیاز به آنها را به مبارزه.”

هنگامی که جنگ به پایان رسید و خمرهای سرخ شکست خورده بودند برخی از کشاورزان از جمله مراسم بستگان بازگشت به سرزمین خود و به آرامی nursed چه انگور باقی مانده به سلامت.

آن زمان. بیست سال پیش تنها چند تن از فلفل بودند رشد سالانه است. سال گذشته 400 نفر از اعضای کمپت فلفل انجمن ترویج تولید حدود 100 تن است. صنعت رو یک افزایش در سال 2016 زمانی که اتحادیه اروپا تایید محافظت نشانه جغرافیایی وضعیت برای کمپت فلفل معتبر تعیین افزوده است که منشاء آن بسیار مهم است به کیفیت آن است.

در حال بارگذاری…

“به این معنی است مانند شامپاین, آن می تواند به رشد تنها در یک منطقه خاص,” Chaboche می گوید. “شما نمی توانید مقایسه شامپاین با هر گونه شراب. این همان نیست. همین کار را با کمپت فلفل. آن را به یک طعم منحصر به فرد یک عطر منحصر به فرد است که شما می توانید تشخیص دهد.”

نمی بینید گرافیک بالا ؟ اینجا را کلیک کنید.

در لا کشت و زرع تمام چیدن و آبیاری با دست انجام می شود. بنابراین این برداشت که اتفاق می افتد در مراحل مختلف به عنوان فلفل بالغ بر تاک.

سیاه Chaboche می گوید: خرد یک دانه فلفل است “نه بیش از حد تند اما پس از آن شما نیز طعم و مزه در حال توسعه در دهان کمی از مرکبات و نعناع. آن را منحصر به فرد بوی کمپت فلفل.”

بزرگنمایی این تصویر

قرمز فلفل شروع به مادر قبل از برداشت در لا کشت و زرع. مایکل سالیوان/NPR پنهان کردن عنوان

تعویض عنوان

مایکل سالیوان/NPR

او سپس سلیقه قرمز کمپت فلفل.

“ما نگه داشتن میوه در انگور و صبر کنید تا فلفل قرمز پس از آن به طور کامل بالغ, فلفل” Chaboche می گوید. “هنگامی که ما بوی آن را بیشتر میوه ای, بوی کمی از توتون و تنباکو و هنگامی که ما غذا خوردن, این یکی بسیار شیرین است. پس این یکی را می توان کاملا با استفاده دسر, شکلات, میوه, در, سالاد.”

فلفل سیاه او می گوید: کمی تند تر از قرمز و بهتر با گوشت. قرمز هزینه های بیش از سیاه و سفید. اما نه می آید نزدیک به سفید فلفل است که می تواند هزینه تا آنجا که $100 در هر اونس در اروپا یا ایالات متحده آمریکا

“آن را در آینده از جمع آوری ذرت با ذرت و ما حذف پوست پس از آن واقعا جوهر و هسته فلفل,” او می گوید خرد به یک دانه فلفل سفید. “یکی سفید بوی بیشتر شبیه به رازیانه و یا گیاهان و به نام آن توسط برخی از میچلین سرآشپزها به عنوان جوهر از فلفل. چون واقعا داخل فلفل — و آن را بسیار خوشمزه نیز هست. آن استفاده می شود عمدتا برای ماهی و غذاهای دریایی است.”

همه اعضای کمپت فلفل انجمن ترویج متعهد به خود را در حال رشد محصولات ارگانیک. اکثر کشاورزان خود نیست و بسیاری از زمین, اما آیا باید دانش گذشت را از طریق نسل.

“من از نسل چهارم فلفل کشاورز می گوید:” Nguon غیر روحانی رئیس جمهور از انجمن. “پدرم از پدرش و پدرش قبل از آن. مشکل در حال حاضر ما در تولید بسیاری از فلفل اما ما هیچ بازار است. بنابراین ما رشد آن برای چه؟” کوچکتر کشاورزان اغلب احساس فشرده به عنوان بزرگتر تولید کنندگان مانند لا کشت و زرع آمده اند به تسلط بر بازار و واسطه زیر پرداخت کشاورزان برای فلفل آنها را تولید کند.

Hon مراسم های نسل سوم فلفل کشاورز صاحب خود فلفل مزرعه و کمک به لا کشت و زرع خود را شروع. او در حال حاضر انشعابات وقت خود را بین هر دو مزارع. مایکل سالیوان/NPR پنهان کردن عنوان

تعویض عنوان

مایکل سالیوان/NPR

Chaboche می گوید او را درک سرخوردگی. “من فکر می کنم آن را بسیار دشوار است برای کشاورزان کوچک به دلیل برخی از واسطه ها می آیند و خرید در ارزان قیمت و گاهی اوقات خانواده ها یک انتخاب نیست و در حال فروش و تولید خود را در قیمت پایین,” او می گوید.

او می گوید: او و Porre در حال کار برای کمک به کشاورزان کوچک “از آنجا که آنها انجام یک کار فوق العاده آنها انجام می دهند بسیار خوب کمپت فلفل. به همین دلیل ما می خواهیم به خرید تولید خود را در یک قیمت عادلانه و پیدا کردن بازار برای آنها است.”

زن و شوهر — چه کسی می گویند که در آن برای مسافت های طولانی و حتی به دست آورد کامبوج شهروندی — به دنبال خرید کوچکتر کشاورزان تولید و بازار آن را به عنوان یک نام تجاری دوم و در حال کمک به فلفل ارتقاء انجمن تلاش برای به دست آوردن تجارت عادلانه صدور گواهینامه برای کمپت فلفل است که کمک خواهد کرد که این انجمن اعضای کوچکتر.

حفاظت از کمپت فلفل از جعل و تقلب Porre می گوید, همچنین یک کلید برای آن موفقیت در آینده است. او و دیگران هشدار می دهند که ارزان تر و پایین تر از ویتنامی فلفل ممکن است به بازار عرضه شده و یا مخلوط با محصولات محلی و رقیق کمپت فلفل را آرزو نام تجاری. ویتنام و کامبوج همسایه است و بزرگترین تولید کننده فلفل, تولید بیش از 180,000 تن در سال گذشته به تنهایی.

مصرف کنندگان “باید بسیار مراقب باشید زمانی که شما خرید کمپت فلفل [که] شما می دانید که به بررسی کنید که این محصول در حال آمدن است از یک منبع حقوقی,” Porre می گوید.

کسانی که می دانند فلفل, بهترین, البته می توانید بگویید حق دور اگر آن را به چیزی که واقعی است. “همه من باید انجام دهید این است که طعم آن را به می دانم که اگر آن را واقعی کمپت فلفل یا ویتنامی فلفل” رشد محترم مراسم می گوید.

همانطور که برای کیفیت La کشت و زرع را کمپت فلفل در مقابل او مزرعه خود را, “من می گویند که آنها هر دو همان” او می گوید: خنده. “من به مراقبت از هر دو تا نه مهم تر است. خوب فلفل مهم تر است.”

tinyurlbitlyis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netcutt.lyshrtco.de